O PODJETJU

Temeljni cilji in vizija podjetja APIS-VITA d.o.o. temeljijo na zagotavljanju kakovostne uporabe tehnološko dovršenih procesov, ki izpolnjujejo vse zahteve in omejitve HACCP sistema.

Zdrava prehrana je danes izjemnega pomena za vsakega posameznika, zato ponujamo svojim odjemalcem paleto naravno pridelanih visoko kakovostnih slovenskih kisov blagovne znamke Matejev.

Ekipa

Mlad in ambiciozen tim skrbi za nenehno ohranjanje in nadgrajevanje kakovosti ter nabora izdelkov z namenom izpolnjevanja zahtev široke skupine uporabnikov.

Kakovost

Tradicionalne postopke predelave smo nadgradili s kreativnimi idejami in sodobnimi pristopi ter omogočili proizvodnjo vrhunskih, zdravih in okolju prijaznih izdelkov. Njihovo odličnost potrjujemo z mednarodnimi standardi kakovosti, potrjenimi na najvišji ravni.

Tradicija

Podjetje povezuje tradicijo, modernost in visoko kvaliteto ter teži k zadovoljitvi kompleksnih potrošnikovih potreb. Z izborom izdelkov blagovnih znamk skupine Apis-vita so zagotovljeni produkti z visoko dodano vrednostjo, ki izpolnjujejo vidike odgovornosti do družbenega in naravnega okolja.